Kattenoppasgezocht.nl
  • Aanmelden
  • Inloggen
Home Kattenoppas Lisanne in Amersfoort Noord

Kattenoppas Lisanne in Amersfoort Noord

Foto
Prijs: Op aanvraag
Geplaatst op: 08-01-2019
Bekeken: 240 keer
Beoordeling: Positief 0Negatief 0

Mevr. Lisanne Hoog - DierenoppasAmersfoort

3 weken actief
Amersfoort, NL (Toon op kaart)
Tel: telnr
www.dierenoppasamersfoort.nl

  • Foto_464
  • Foto_465
  • Foto_466

Beschrijving

Betrouwbare (vakantie) oppas voor katten aan huis in Amersfoort en Soest e.o. met veel ervaring (ook last minute!)

Let op: Alléén in Amersfoort-Noord: Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland, Hoogland, Hooglanderveen, Zielhorst. In andere wijken kom ik door de vele oppas aanvragen niet, oppassen is mijn fulltime-baan.

Please notice: I only work in Amersfoort-North: Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland, Hoogland, Hooglanderveen, Zielhorst. Because of the many requests, I don't work in other areas. Being a pet sitter is my fulltime job.

Géén pension, uw kat blijft thuis en krijgt verzorging in Amersfoort

Wanneer u met vakantie, een weekendje of een dag weg gaat is het voor veel dieren stressvol als zij naar een pension gaan. Het is voor een dier fijn om in zijn eigen vertrouwde omgeving te zijn met een eigen oppas die elke dag langskomt om aandacht te geven en het dier te verzorgen.
Tegelijkertijd wordt er ook op het huis gepast: zo ruim ik de post op zodat dit uit het zicht is, geef ik de plantjes water, doe ik eventueel de gordijnen omhoog/omlaag tegen inbrekers en kunnen de vuilnisbakken aan de weg gezet worden. Uw huis zal er bewoond uitzien tijdens uw vakantie en uw dier blijft in zijn vertrouwde omgeving, wat wel zo prettig is.

Let op: ik bied geen vakantieopvang voor uw hond aan. Andere honden kan ik niet in mijn huis opvangen.

Ik verzorg ook dieren buiten de vakanties om. Lees verder om te kijken in welke wijken ik dieren verzorg. Mocht u een weekend weg gaan, of een vaste verzorger nodig hebben voor uw dieren dan kunt u mij mailen. Mail mij voor de mogelijkheden.

Wie ben ik en hoe ga ik te werk?
Ik ben Lisanne, ik ben 25 jaar oud en heb veel ervaring in het verzorgen van allerlei dieren van wandelende takken tot paarden en varkens. Afgelopen schooljaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HBO). Ik merk dat ik heel graag met dieren werk, daarom ben ik in september 2015 begonnen met de opleiding Hondengedragsdeskundige aan de Natural Dogtrainer Education bij Calming Signs.

Ik ben opgegroeid met dieren en ik zou niet meer zonder kunnen, thuis hebben wij altijd dieren gehad. Zelf hebben we op dit moment een kat en twee honden. Zelf heb ik muisjes, hamsters, konijnen en ratjes gehad. Ik verzorg al meer dan zes jaar dieren met veel liefde, tot nu heb ik alleen maar positieve en blije baasjes van huisdieren gehad. Ik werk zorgvuldig en doe het met veel plezier. Ook katten met diabetes / suikerziekte kan ik prikken met insuline omdat ik in de afgelopen jaren voor katten met suikerziekte gezorgd heb.

Voor een prijsopgave kom ik eerst langs om kennis te maken, zo kunnen we zien of er een klik is en wordt op basis van de wensen van u een pakket op maat gemaakt. De prijs is inclusief reiskosten als u in Soest en Amersfoort woont.

Kennismakingsgesprek en contact tijdens uw vakantie
Ik kom gratis en vrijblijvend langs om kennis te maken. Ik neem pen en papier mee om alles op te schrijven. Ik merk dat veel mensen het prettig vinden als ze mijn adres hebben en de sleutel komen brengen, zodat zij weten waar ik woon. Dit is geen probleem, het is namelijk wel uw huis en huisdier die u aan mij toevertrouwd.

Ik beschik over Whatsapp, iMessage, Telegram, sms en email. Ik hou u graag op de hoogte van uw huisdier(en) als u met vakantie gaat. Als het mogelijk is stuur ik foto's en/of filmpjes en kan ik uw vertellen hoe het gaat. Mocht ik zelf uw dier(en) niet kunnen verzorgen als ik ziek wordt terwijl u weg bent, dan beschik over een goed netwerk wat mij kan opvangen. Mijn vriend, mijn zusjes en mijn moeder hebben ook ervaring met het verzorgen van dieren.

Werkgebied voor het verzorgen van dieren
Ik kan mijn dienst alleen in bepaalde wijken van Amersfoort en in Soest aanbieden. Woont u in een andere wijk of plaats dan hieronder aangegeven, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Kattenbroek
Nieuwland
Zielhorst
Vathorst
Hooglanderveen
Hoogland
Soest

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Voer de code in: *